Konserttielämyksiä pukinkonttiin!

Musiikkielämyksiä ja yhteisiä kokemuksia arvostavalle läheiselle mieluinen lahja löytyy Lippupisteestä! Urkuyö ja Aarian konserttiliput, Fidelio-oopperan liput tai festivaalin lahjakortti on aineeton kulttuurilahja, joka ilahduttaa ensi kesänäkin.

Ensi kesän Urkuyö ja Aaria -festivaalin lipunmyynti on käynnissä Lippu.fi verkkosivuilla ja asiakaspalvelussa. Yksittäisten konserttilippujen lisäksi myynnissä on lahjakortti, jolla lahjansaaja voi lunastaa lippuja ensi kesän konsertteihin ja Fidelio-oopperaan.

Ostamalla ensi kesän lippuja ennakkoon annat myös arvokkaan tukesi festivaalillemme. Kiitos tuestasi ja tervetuloa konserttiin!

 

Lahjakorttikauppaan pääset täältä!
Osta liput festivaalille ja oopperaan täällä!

Urkuyö ja Aaria -festivaalin kesässä tähtisolisteja ja Beethovenin Fidelio-ooppera

Urkuyö ja Aaria -festivaalia tähdittävät ensi kesänä korkeatasoiset laulutaiteilijat; Mirjam Helin -kilpailun voittanut baritoni Stefan Astakhov, tähtibaritoni Waltteri Torikka ja Euroopan oopperalavoillakin ihastuttanut Sami Luttinen. Tuomiokirkon holveissa kaikuvat myös soitinten sävelet: Helsingin Barokkiorkesterin yhtye esiintyy vieraanaan ranskalainen huippu-urkuri Benjamin Alard ja Tapiola Sinfonietta solistinaan viulisti Miriam Contzen ja johtajanaan huippukapellimestari Reinhard Goebel. Nuorta voimaa edustavat urkuvirtuoosit Jimi Järvinen, Arttu Selonen ja Aleksanteri Wallius. Jorma Panulan Peltomiehen rukous kuullaan itse säveltäjä-maestron johtamana. Konserttikesän kruunaa elokuussa Beethovenin ooppera Fidelio, jonka ajankohtaiset teemat puhuttelevat terävästi myös nykyajassa.

Urkuyö ja Aaria -festivaali valmistautuu toiveikkaana uuteen vuoteen julkaisemalla kesän 2021 festivaaliohjelmiston. Espoon tuomiokirkon keskiaikaisen kivikirkon tunnelmallisessa syleilyssä koetaan 3.6.–19.8. unohtumattomia myöhäisillan konserttielämyksiä ja harvinaislaatuisia taiteilijavieraita. Fidelio-ooppera esitetään Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa 24.–28.8. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii Erkki Korhonen.

Tutustu kesän konserttiohjelmaan sivuiltamme täältä. Lisätietoja Fidelio-oopperasta täällä.
Liput sekä Espoon tuomiokirkon konsertteihin että Fidelio-oopperaan ovat myynnissä Lippupisteessä.

Konserttien siirtyminen kesältä 2020

Kesällä 2020 peruuntuneiden konserttien lippuja voi käyttää tulevan festivaalikesän korvaavissa konserteissa. Lippu.fi tiedottaa viime kesän lipunhaltijoita lipun käyttämisestä siirtyneessä konsertissa.

Valmistaudumme ensi vuoteen epävarmassa tilanteessa, ja siksi haluamme toimia jo nyt kaikin puolin vastuullisesti. Tämän vuoksi konserttilippuja myydään tällä erää rajoitetun kapasiteetin mukaisesti ja Espoon tuomiokirkossa vain osa riveistä on käytössä. Sen vuoksi ostetut paikat eivät välttämättä säily sellaisenaan. Lippu.fi asiakaspalvelu on yhteydessä niihin asiakkaisiin, jotka joudutaan siirtämään toiselle paikalle.

Seuraamme muuttuvaa koronatilannetta aktiivisesti ja teemme parhaamme, että ensi kesänä voimme tarjota musiikin iloa mahdollisimman turvallisessa ympäristössä. Mikäli tapahtuma jouduttaisiin uudelleen perumaan tai siirtämään, jokaiselle lipunostajalle tarjotaan hyvitystä ostetuista lipuista. Tulevan kesän lippuhankintoihin voi siis nyt ryhtyä turvallisin mielin!

Elokuun virtuaalikonsertissa oopperan voimaa!

Poikkeuksellinen virtuaalifestivaalikesä huipentuu Suomen kansallisoopperan kuoron voimannäyttöön. 52 laulajaa ja solistit täyttävät Espoon tuomiokirkon estradin johtajinaan kuoromestarit Marge Mehilane ja Marco Ozbič. Ohjelmassa on musiikillinen kavalkadi oopperakirjallisuuden helmiä suurista kuorokohtauksista kauneimpiin ooppera-aarioihin.

Konsertti radioidaan sekä esitetään maksutta Suomen kansallisoopperan virtuaalinäyttämö Stage24:n kautta:

YLE Radio 1 perjantaina 7.8. klo 19.02
Ensiesitys Stage24 torstaina 13.8. klo 19
Tallenne on katsottavissa vuoden ensiesityksen jälkeen.

Konsertti järjestetään yhteistyössä Suomen kansallisoopperan ja -baletin kanssa.

Katso ohjelma täältä!

Linkki Linnunlaulua kesäyössä -virtuaalikonserttiin

Hyvä virtuaaliyleisö!

Tässä linkki illan konserttiin:

 

Ensiesitys alkaa klo 19!

Ensiesityksen jälkeen tallenne on katsottavissa Urkuyö & Aarian Youtube-kanavalla seuraavan vuoden ajan.

Nautinnollista konsertti-iltaa!