Urkuyö ja Aaria -festivaalia tähdittävät ensi kesänä korkeatasoiset laulutaiteilijat; Mirjam Helin -kilpailun voittanut baritoni Stefan Astakhov, tähtibaritoni Waltteri Torikka ja Euroopan oopperalavoillakin ihastuttanut Sami Luttinen. Tuomiokirkon holveissa kaikuvat myös soitinten sävelet: Helsingin Barokkiorkesterin yhtye esiintyy vieraanaan ranskalainen huippu-urkuri Benjamin Alard ja Tapiola Sinfonietta solistinaan viulisti Miriam Contzen ja johtajanaan huippukapellimestari Reinhard Goebel. Nuorta voimaa edustavat urkuvirtuoosit Jimi Järvinen, Arttu Selonen ja Aleksanteri Wallius. Jorma Panulan Peltomiehen rukous kuullaan itse säveltäjä-maestron johtamana. Konserttikesän kruunaa elokuussa Beethovenin ooppera Fidelio, jonka ajankohtaiset teemat puhuttelevat terävästi myös nykyajassa.

Urkuyö ja Aaria -festivaali valmistautuu toiveikkaana uuteen vuoteen julkaisemalla kesän 2021 festivaaliohjelmiston. Espoon tuomiokirkon keskiaikaisen kivikirkon tunnelmallisessa syleilyssä koetaan 3.6.–19.8. unohtumattomia myöhäisillan konserttielämyksiä ja harvinaislaatuisia taiteilijavieraita. Fidelio-ooppera esitetään Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa 24.–28.8. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii Erkki Korhonen.

Tutustu kesän konserttiohjelmaan sivuiltamme täältä. Lisätietoja Fidelio-oopperasta täällä.
Liput sekä Espoon tuomiokirkon konsertteihin että Fidelio-oopperaan ovat myynnissä Lippupisteessä.

Konserttien siirtyminen kesältä 2020

Kesällä 2020 peruuntuneiden konserttien lippuja voi käyttää tulevan festivaalikesän korvaavissa konserteissa. Lippu.fi tiedottaa viime kesän lipunhaltijoita lipun käyttämisestä siirtyneessä konsertissa.

Valmistaudumme ensi vuoteen epävarmassa tilanteessa, ja siksi haluamme toimia jo nyt kaikin puolin vastuullisesti. Tämän vuoksi konserttilippuja myydään tällä erää rajoitetun kapasiteetin mukaisesti ja Espoon tuomiokirkossa vain osa riveistä on käytössä. Sen vuoksi ostetut paikat eivät välttämättä säily sellaisenaan. Lippu.fi asiakaspalvelu on yhteydessä niihin asiakkaisiin, jotka joudutaan siirtämään toiselle paikalle.

Seuraamme muuttuvaa koronatilannetta aktiivisesti ja teemme parhaamme, että ensi kesänä voimme tarjota musiikin iloa mahdollisimman turvallisessa ympäristössä. Mikäli tapahtuma jouduttaisiin uudelleen perumaan tai siirtämään, jokaiselle lipunostajalle tarjotaan hyvitystä ostetuista lipuista. Tulevan kesän lippuhankintoihin voi siis nyt ryhtyä turvallisin mielin!