Tunteita kentällä ja konsertissa – Espoon Golfseuran ja Urkuyö & Aarian yhteistapahtuma 1.6.2023

10.5.2023

TUNTEITA KENTÄLLÄ JA KONSERTISSA TAPAHTUMA
TO 1.6.2023 YHTEISLÄHTÖ EGS KLO 14.00

Espoon Golfseuran ja Urkuyö & Aaria -festivaalin tapahtumassa yhdistyvät urheilu, musiikki ja herkullinen ruoka. Päivällä golfataan Espoon Golfseuran kentällä ja illalla rauhoitutaan upean Mozartin Requiemin äärellä Espoon tuomiokirkossa.

HINTA 88€ /hlö
Espoo Golfin pelioikeutetuilta 58€ /hlö
Hinta sisältää golfin, ruokailun pelin jälkeen sekä lipun illan konserttiin.

KILPAILU
Pelimuotona on kahden hengen scramble, tasoituksellisena lyöntipelinä. Joukkueen tasoitus on 25% joukkueen pelaajien yhteenlasketusta pelitasoituksesta (slope), kuitenkin siten, että tasoitus on enintään parin alempi pelitasoitus. Ilmoittautumiset Gamebookin kautta tai caddiemasterille egs@espoogolf.fi su 28.5 klo 18.00 mennessä.

RUOKAILU
Rosavillan herkullinen buffet tarjolla klo 19.00 alkaen. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aine allergiat suoraan ravintolalle osoitteeseen ravintolarosavilla@gmail.com

KONSERTTI – MOZART: REQUIEM
Urkuyö ja Aaria -festivaalin avajaiskonsertti Mozartin Requiem Espoon tuomiokirkossa klo 21.00 alkaen. Taiteilijaesittely klo 20.00. Tapiola Sinfoniettan ja Tapiolan kamarikuoron solisteina esiintyvät tämän hetken merkittävimpiin suomalaisiin ooppera- ja barokkilaulajiin lukeutuvat sopraano Tuuli Takala, kontratenori Teppo Lampela, tenori Tuomas Katajala ja basso Mika Kares. Kapellimestarina toimii Topi Lehtipuu ja kuoronjohtajana Hannu Norjanen.
Lipun konserttiin saa caddiemasterilta kisapäivänä kilpailumaksun suorittamisen yhteydessä.

Espoon Golfseura – EGS
Mynttiläntie 1, 02780, Espoo
https://espoogolf.fi/