Timo Mustakallio -laulukilpailun voittajat esiintyvät heinäkuussa Urkuyö ja Aaria -festivaalilla

7.2.2023

Timo Mustakallio -laulukilpailun voittajat esiintyvät Urkuyö ja Aaria -festivaalilla 20.7.2023. Laulukilpailu käydään Savonlinnassa 16.7., ja kilpailussa palkittuja laulajia päästään kuulemaan Urkuyö ja Aarian estradilla Espoon tuomiokirkossa heti tuoreeltaan torstaina 20.7.2023 klo 21. Urkuyö ja Aaria -festivaalin kesän 2023 koko ohjelma julkaistaan helmi-maaliskuun aikana. Liput tähän konserttiin tulevat myyntiin samaan aikaan.

Savonlinnassa vuosien mittaan palkittujen joukossa on monia Suomen lahjakkaimpiin laulajiin lukeutuvia taiteilijoita. Heitä on kuultu Urkuyö ja Aaria -festivaalilla säännöllisesti sekä kilpailuvoittajille omistetuissa konserteissa että muissa yhteyksissä. Kilpailun edellinen voittaja (vuodelta 2021) Johan Krogius esiintyi viime kesänä Urkuyö ja Aarian avajaiskonsertissa yhtenä solistina.

Timo Mustakallio -laulukilpailun voittajien konsertti Urkuyö ja Aaria -festivaalilla järjestetään yhteistyössä Timo Mustakallio -säätiön, Suomen Kulttuurirahaston Eero Rantalan rahaston ja Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa. Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä helmikuun loppuun saakka.