Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaisia festivaaliuutisia ja markkinointiviestejä noin kerran kuukaudessa, festivaaliaikana mahdollisesti useammin.  Täyttämällä yhteystietosi annat suostumuksen, että Urkuyö ja Aaria voi lähettää sinulle markkinointiviestejä.
* tiedot vaaditaan

Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksesi klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa uutiskirjeen peruutuslinkkiä tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@urkuyofestival.fi. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu uutiskirjeen tietosuojaselosteeseen. Klikkaamalla alla tilaa-painiketta hyväksyt, että käsittelemme tietojasi näiden ehtojen mukaisesti.

Käytämme uutiskirjeiden lähetykseen MailChimp-palvelua. Tilaamalla alta Urkuyö ja Aaria uutiskirjeen hyväksyt, että antamasi tiedot siirretään MailChimp-palveluun, jossa niitä säilytetään ja käsitellään sen ehtojen ja tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. MailChimp noudattaa henkilötietojen käsittelyssä EU:n ja USA:n välistä Privacy Shield -sopimusta. MailChimpin tietosuojakäytännöistä voit lukea täältä.


Share Button