1.6. - 31.8.2017

Lippujen hinnat

 

HINTARYHMÄT JA PAIKAT ESPOON TUOMIOKIRKOSSA
Istumakartta2017-EspoonTuomiokirkko

 

LUTHER-ooppera 1.6., 2.6. ja 8.6. Tapiolan kirkossa

25 / 10 € (alempi hinta opiskelijat ja alle 18-vuotiaat)

numeroimaton katsomo

***************************************

Hinnat sisältävät Lippupisteen palvelumaksun 1,50-3,50 €.
Lipunmyynti ovella alkaa tuntia ennen konserttia.

Huom.! Esiintyjien sijainti Espoon tuomiokirkossa vaihtelee konserteittain sekä saattaa vaihdella myös konsertin aikana (alttarin edessä/urkuparvella).

Hintaryhmien paikoissa saattaa olla muutoksia konserttikohtaisesti (1. ja 2. hintaryhmä). Tarkista aina konserttikohtaiset hintaryhmät/parhaat paikat ostaessasi lippuja lippu.fi:stä. Lisätietoja voi kysyä myös numerosta 045 129 5922 (tuottaja-tiedottaja).

Alennukset

 • Eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet
  2 € alennus 1. ja 2. hintaryhmän lipuista, ei alennusta Luther-oopperaan
 • Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat
  14 € kaikissa hintaryhmissä, Luther-oopperan liput 10 €
 • Ryhmät vähintään 10 henkilöä
  -20 % normaalihintaisista lipuista
 • S-etukortilla 4 € alennus ennakkoon ostetuista lipuista
  Luther-oopperaan 2.6. ja 8.6. sekä 29.6. ja 13.7. konsertteihin 1. hintaryhmän paikoista.
  Ei Bonusta. Etu ei ole voimassa ovimyynnissä.

1 S-Etukortti WEB

 

 

 

kaikukortti_logo_transp_02_

 

 

 • Kaikukortilla ilmainen pääsylippu.
  Kaikukortilla voi varata ja ostaa itselleen maksuttomia pääsylippuja kaikkiin esityksiimme. Lisäksi maksuttomia pääsylippuja voi hankkia alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa.
  Kaikukortti toimii samalla tavalla kuin esimerkiksi opiskelija- tai eläkeläiskortti.Voit hankkia liput osoitteesta Lippu.fi tai varata ne ilman palvelumaksua Urkuyö ja Aarian toimistosta info@urkuyofestival.fi, 045 129 5922.
  Kerro oman Kaikukorttisi numero, kun hankit lippuja. Lippu on lunastettavissa ovelta tuntia ennen kyseistä konserttia. Lippu on noudettava viimeistään puoli tuntia ennen konsertin alkua eli 20.30 mennessä..HUOM! Kaikukorttilippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Lippupisteen kautta ostetuista lipuista menee Lippupisteen palvelumaksu 1,50 €.
  Ovimyynnissä tuntia ennen konserttia liput voi lunastaa ilman palvelumaksua, mikäli lippuja on jäljellä. Kaikukortti-toiminnassa on mukana yli 20 espoolaista kulttuurikohdetta. Kaikki kulttuurikohteet: www.espoo.fi/kaikukortti

Sarjaliput

 • Sarja 3
  Liput kolmeen eri konserttiin samalla kertaa – alennus 10 % (ei muita alennuksia, ei koske Luther-oopperaa)
 • Sarja 5
  Liput viiteen eri konserttiin samalla kertaa – alennusta 20 % (ei muita alennuksia, ei koske Luther-oopperaa)

Huom.! Sarjalippuja myydään Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa, ei verkkokaupassa eikä R-kioskeilla. Mainitse lippuja ostaessasi, että haluat ostaa sarjalipun.

Pyörätuolipaikat, avustajat ja esteettömyys

 • Pyörätuolipaikat sijaisevat konsertista riippuen joko D-osaston etulisärivissä tai E- ja F-osastojen 6. rivillä (katso kartta yllä).
  Huom.! Pyörätuolipaikat ovat myynnissä Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa, ei verkkokaupassa.
  Jos olet ostamassa pyörätuolipaikkaa konserttiin, johon ei ole enää vapaana kyseisiä pyörätuolipaikkoja, otathan yhteyttä Urkuyö ja Aarian toimistoon, puh. 045 129 5922.
 • Avustajaa konsertissa tarvitsevat (pyörätuolilla liikkuvat, näkörajoitteiset) saavat avustajalle paikan viereensä veloituksetta. Ilmainen avustajalippu pyydettävä Lippuspisteestä lippua ostettaessa (ei verkkokaupassa).
 • Kirkkoon on esteetön sisäänpääsy, kirkkoon ei ole portaita. Samoin parkkipaikoilta kirkkoon on esteetön pääsy. Kirkon piha on mukulakiveä. Kuljetus kannattaa pyytää kellotapulin puoleiselle parkkipaikalle. 

Lippu_pos_4c

 

Share Button