Lippujen hinnat

Lippujen hinnat 2018 päivitetään sivulle, kun ohjelma on julkistettu.

*********************

LIPUT 2017

HINTARYHMÄT JA PAIKAT ESPOON TUOMIOKIRKOSSA

Istumakartta2017-EspoonTuomiokirkko

Hinnat sisältävät palvelumaksun 1,50-3,50 €.

Huom.! Esiintyjien sijainti Espoon tuomiokirkossa vaihtelee konserteittain sekä saattaa vaihdella myös konsertin aikana (alttarin edessä/urkuparvella).

Hintaryhmien paikoissa saattaa olla muutoksia konserttikohtaisesti (1. ja 2. hintaryhmä). Tarkista aina konserttikohtaiset hintaryhmät/parhaat paikat ostaessasi lippuja lippu.fi:stä. Lisätietoja voi kysyä myös numerosta 045 129 5922 (tuottaja-tiedottaja).

Alennukset

 • Eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet
  2 € alennus 1. ja 2. hintaryhmän lipuista, ei alennusta Luther-oopperaan
 • Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat
  14 € kaikissa hintaryhmissä, Luther-oopperan liput 10 €
 • Ryhmät vähintään 10 henkilöä
  -20 % normaalihintaisista lipuista
 • S-etukortilla 4 € alennus ennakkoon ostetuista lipuista   
  Luther-oopperaan 2.6. ja 8.6. sekä 29.6. ja 13.7. konsertteihin 1. hintaryhmän paikoista.
  Ei Bonusta. Etu ei ole voimassa ovimyynnissä.

Sarjaliput

 • Sarja 3: Liput kolmeen eri konserttiin samalla kertaa – alennus 10 % (ei muita alennuksia, ei koske Luther-oopperaa)
 • Sarja 5: Liput viiteen eri konserttiin samalla kertaa – alennusta 20 % (ei muita alennuksia, ei koske Luther-oopperaa)

Huom.! Sarjalippuja myydään Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa, ei verkkokaupassa eikä R-kioskeilla. Mainitse lippuja ostaessasi, että haluat ostaa sarjalipun.

 

kaikukortti_logo_transp_02_

 

 

 • Kaikukortilla ilmainen pääsylippu. Mikä on Kaikukortti?
  Kaikukortilla voi varata ja ostaa itselleen maksuttomia pääsylippuja kaikkiin esityksiimme. Lisäksi maksuttomia pääsylippuja voi hankkia alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa.
  Kaikukortti toimii samalla tavalla kuin esimerkiksi opiskelija- tai eläkeläiskortti.Voit hankkia lipun Lippu.fi:n myyntipisteistä tai Urkuyö ja Aarian konserttien ovimyynnistä (alkaa tunti ennen konserttia) konserttipaikalla. Kaikukorttilippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Näytä oma Kaikukorttisi / kerro Kaikukorttisi numero, kun hankit lippuja. Lippu.fi:n kautta ostetuista lipuista menee lippu.fi:n palvelumaksu 1,50 €. Ovimyynnissä lippuja voi ostaa ilman palvelumaksua (mikäli lippuja on jäljellä). Kaikukortilla lunastettavia lippuja voi tiedustella etukäteen myös Urkuyö ja Aarian toimistosta mari.piirainen@urkuyofestival.fi tai 045 129 5922.
 • Kaikukortti-toiminnassa on mukana yli 20 espoolaista kulttuurikohdetta. Kaikki kulttuurikohteet: www.espoo.fi/kaikukortti

 

Pyörätuolipaikat, avustajat ja esteettömyys

 • Pyörätuolipaikat sijaisevat konsertista riippuen joko D-osaston etulisärivissä tai E- ja F-osastojen 6. rivillä (katso kartta yllä).
  Huom.! Pyörätuolipaikat ovat myynnissä Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa, ei verkkokaupassa.
  Jos olet ostamassa pyörätuolipaikkaa konserttiin, johon ei ole enää vapaana kyseisiä pyörätuolipaikkoja, otathan yhteyttä Urkuyö ja Aarian toimistoon, puh. 045 129 5922.
 • Avustajaa konsertissa tarvitsevat (pyörätuolilla liikkuvat, näkörajoitteiset) saavat avustajalle paikan viereensä veloituksetta. Ilmainen avustajalippu pyydettävä Lippuspisteestä lippua ostettaessa (ei verkkokaupassa).
 • Kirkkoon on esteetön sisäänpääsy, kirkkoon ei ole portaita. Samoin parkkipaikoilta kirkkoon on esteetön pääsy. Kirkon piha on mukulakiveä. Kuljetus kannattaa pyytää kellotapulin puoleiselle parkkipaikalle. 

 

Lipunmyynti (klikkaa, niin löydät tarkemmat tiedot)

 

Lippu_pos_4c

Ovimyynti konserttipaikalla alkaa tuntia ennen konsertteja.

 

Share Button