KAIKUKORTTI

Kaikukortilla maksuton pääsylippu Espoon tuomiokirkon konsertteihin!

Haluaisitko tulla Urkuyö ja Aarian konserttiin, mutta lippujen hinta on este?

Urkuyö ja Aaria –festivaali on mukana Kaikukortti-toiminnassa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit varata ja ostaa itsellesi maksuttomia pääsylippuja Espoon tuomiokirkon konsertteihimme. Lisäksi voit hankkia maksuttomia pääsylippuja alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan konserttiin, johon olet itsekin osallistumassa. Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja kaikkiin Espoon tuomiokirkossa järjestettäviin konsertteihimme, mutta joissakin konserteissa lippuja voi olla rajattu määrä. Lue lisää Kaikukortista ja miten sen voi hankkia. 

Miten hankit pääsylipun konserttiimme

Kaikukortti toimii samalla tavalla kuin esimerkiksi opiskelija- tai eläkeläiskortti. Kerro oman Kaikukorttisi numero ja varaudu myös näyttämään korttisi, kun hankit lippuja.

Voit hankkia pääsylipun Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteistä, ei verkkokaupasta. Pääsylippu on maksuton, mutta Lippupiste perii palvelumaksun 1,50 € sekä myyntipisteet perivät toimitusmaksun 2 € / tilaus. Ilman palvelu- ja toimitusmaksuja pääsylipun voi hankkia Urkuyö ja Aarian konserttien ovimyynnistä konserttipaikalla tai varata Urkuyö ja Aarian toimistosta info@urkuyofestival.fi, mikäli lippuja on jäljellä.

Kaikukortilla voi lunastaa lipun myös striimikonsertteihin. Tällöin lipun voi varata sähköpostitse Urkuyö ja Aarian toimistosta info@urkuyofestival.fi ilmoittamalla käytettävän Kaikukortin numeron. Paluuviestinä toimitamme koodin, jolla Keikalla.fi konserttia pääsee katselemaan.

KONSERTTIKAVERI

Kulttuurikaverin kanssa konserttiin!

Haluaisitko osallistua konserttiimme, mutta yksin lähteminen tuntuu vaikealta? Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen henkilö, jonka voit tilata seuraksi ja tueksi myös Urkuyö ja Aaria -festivaalin konsertteihin.

Kulttuurikaverin voit tilata itselle, tutulle tai pienelle ryhmälle. Kulttuurikaverin seura ja lippu ovat ilmaisia. Ota yhteyttä kulttuurikaveritoiminnan koordinaattoriin ma–pe klo 10–15 p. 050 381 4033 tai kulttuurikaveri@espoo.fi.

Kulttuurikaveritoimintaa organisoi Espoon kaupungin kulttuuriyksikkö. Lue lisää ja lähde rohkeasti konserttiin!

 

UUSIEN KANSALAISTEN KULTTUURIETU

Espoon kulttuuritoimijat huomioivat tuoreet Suomen kansalaisuuden saaneet espoolaiset monipuolisilla kulttuurieduilla. Myös Urkuyö ja Aaria -festivaali tarjoaa ilmaisen lipun valitsemaasi kesän 2021 festivaalin Espoon tuomiokirkossa järjestettävään konserttiin!

Voit varata etulippusi koodia vastaan sähköpostitse osoitteesta info@urkuyofestival.fi. Koodi löytyy postikortista, jonka Espoon kaupunki on postittanut nimelläsi kotiosoitteeseesi. Varatun lipun lunastat konserttipaikalla ovimyynnistä. Voit saada yhden maksuttoman pääsylipun kesän 2021 festivaalillemme. Lämpimästi tervetuloa!

 

EU:n Vammaiskortti

EU:n Vammaiskortti on vapaaehtoinen kommunikoinnin ja osallistumisen apuväline. Vammaiskortti tuli Suomessa käyttöön vuonna 2018. Vammaiskortilla vammainen henkilö voi osoittaa tuen tarpeensa asiakaspalvelutilanteissa. Lue lisää Vammaiskortista.

Urkuyö ja Aaria -festivaali on yksi Vammaiskortin kulttuurikohteista. Haluamme huomioida vammaiset asiakkaamme tilaisuuksissamme mahdollisimman hyvin ja henkilökuntamme on sitoutunut palvelemaan vammaisia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Konserteissamme on otettu huomioon seuraavat asiat:

– pyörätuolipaikkoja katsomossa
– vammaisen avustajalle tai tukihenkilölle maksuton sisäänpääsy ja paikka avustettavan vierestä
– esteetön sisäänpääsy
– esteetön WC
– esteettömät pysäköintipaikat konserttipaikkojen läheisyydessä

Lue lisää esteettömyydestä konserteissamme.