TIETOA LIPUISTA

Urkuyö ja Aaria -festivaalin konserttiliput ovat myynnissä:

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun. Lippu.fi:n tilausmaksu (alk. 1 €) lisätään tilauksen hintaan valitun toimitustavan perusteella.

Ennakkolipunmyynti Lippu.fi myyntikanavissa päättyy konserttipäivänä klo 19.30. Mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty, lippuja myydään ovella 1,5 h ennen konserttia.  Konserttipaikalla myydyistä lipuista ei peritä toimitusmaksua.

Maksuvälineinä konserttipaikalla käyvät pankkikortti, SmartumPay ja Smartum kulttuurisetelit.

Lippujen hinnat ja alennukset

Lippujen hinnat vaihtelevat konserteittain ja istumapaikan määrittämän hintaryhmän mukaisesti. Löydät tarkemmat tiedot lippujen hinnoista konserttien sivuilta ja Lippu.fi- lipunmyyntikanavista.

Alennukset

Eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet
3 € alennus 1. ja 2. hintaryhmän lipuista

Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat:
Liput 15 € kaikissa hintaryhmissä

Sarjaliput
3 lippua -10 %
5 lippua -20 %
Sarjaliput saatavilla Lippu.fi myyntipisteissä ja puhelinpalveluissa, mutta ei verkkokaupassa. Ei voida yhdistää muihin alennuksiin.

Ryhmät vähintään 10 henkilöä
20 % alennus normaalihintaisista lipuista. Varaa ryhmäliput ennakkoon sähköpostitse info@urkuyofestival.fi

Vammaiskortti

Vammaiskortti-tunnus

Pyörätuolipaikkalippujen ostajat sekä muut avustajaa tarvitsevat saavat avustajalleen lipun veloituksetta. Esitä lipun oston yhteydessä EU:n Vammaiskortti.

Lue lisää Vammaiskortista

Kaikukortti

Kaikukortti-tunnus

Kaikukortilla pääset ilmaiseksi Espoon tuomiokirkon konsertteihin. Kaikukortti-lippua ei voi lunastaa Lippu.fi verkkokaupasta, vaan ainoastaan myyntipisteistä. Voit lunastaa Kaikukortilla lipun myös konserttipaikalta 1,5 tuntia ennen konserttia, mikäli konsertti ei ole loppuunmyyty.

Lue lisää Kaikukortista

Kaverikortti

Kehitysvammatuki 57 ry:n kaverikortilla kehitysvammaisen tai vastaavaa laaja-alaista tukea tarvitsevan henkilön kaverille lippu veloituksetta. Kaverikortti-lippua ei voi lunastaa Lippu.fi verkkokaupasta, vaan ainoastaan myyntipisteistä. Voit lunastaa Kaverikortilla lipun myös konserttipaikalta 1,5 tuntia ennen konserttia, mikäli konsertti ei ole loppuunmyyty.

Lue lisää Kehitysvammatuki 57 ry:n kaverikortista.