ESTEETTÖMYYS

Espoon tuomiokirkon invapysäköintipaikat (3 kpl) sijaitsevat kirkon länsioven puoleisella pysäköintipaikalla, josta on 50 m matkaa kirkon pääovelle.

Kirkon ovilla ei ole portaita, mutta kaksi kynnystä on ylitettävä.

Pyörätuolipaikkoja on yhteensä 4 kpl, kaksi kirkon etuosassa (1. Hintaryhmä) ja kaksi takana pääoven molemmilla puolilla (2. Hintaryhmä). Pyörätuolipaikkaliput ovat myynnissä Lippu.fi verkkokaupassa sekä myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa.

Pyörätuolilla liikkuvien ja muiden avustajaa tarvitsevien avustajat saavat konserttiin maksuttoman lipun ja paikan pyörätuolipaikan vierestä. Ilmainen avustajalippu lunastetaan lipunoston yhteydessä.

Espoon tuomiokirkon esteetön WC sijaitsee kirkon vieressä sijaitsevassa kappelirakennuksessa.

Espoon tuomiokirkossa on induktiosilmukka. Pääosin akustisissa konserteissa musiikkia ei ole vahvistettu, jolloin induktiosilmukasta ei ole hyötyä.

Jos tarvitset apua sisäänpääsyssä, otathan yhteyttä festivaalin henkilökuntaan (info(at)urkuyofestival.fi) ennen saapumistasi.

Muut konserttipaikat

Pyhän Laurin kirkko

Kirkon edessä parkkipaikalla on kaksi esteetöntä autopaikkaa. Kirkkoon on esteetön sisäänkäynti. Pääsisäänkäynnillä on tasoero ja irtoluiska.

Esteetön wc-tila sijaitsee kirkon takana vaaleassa huoltorakennuksessa, wc:n mitoitus on ahdas.

Kirkkosalissa on induktiosilmukka.

Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

Kulttuurikeskuksen pääsisäänkäynti on esteetön. Yksi pääsisäänkäynnin ovista aukeaa automaattisesti.

Pääsisäänkäynnin edustalla Kulttuuriaukiolla on kaksi invapaikkaa. P-Tapiola Parkissa kulttuurikeskuksen läheisyydessä Tapionaukiolla on myös invapaikkoja pysäköintiä varten: ulkoalue ja halli (maksullisia).

Kulttuurikeskuksen tiloissa on esteettömiä wc-tiloja. Tilavin wc sijaitsee konserttisalin naulakoiden yhteydessä.

Aulassa ja Tapiolasalin läheisyydessä on hissit, joilla pääsee ylempiin kerroksiin. Apua voi tarvittaessa pyytää aulapalveluista.

Tapiolasalissa on induktiosilmukat, joiden kuuluvuusalue kattaa salin keskiosan. Tarkemmat tiedot aulapalveluiden henkilökunnalta.

Tapiolasalissa on pyörätuolipaikkoja salin yläosassa. Kulttuurikeskuksessa on yksi pyörätuoli. Sen voi lainata tilaisuuden ajaksi aulapalveluista kulttuurikeskuksen ala-aulasta.

Avustavat koirat ovat tervetulleita kulttuurikeskukseen.