TO 15.8. klo 21 Espoon tuomiokirkko

TÄNÄ YÖNÄ EN PELKÄÄ KULKEA YLI PIMEÄN

Koskettava esitys kertoo musiikin, runojen ja taiteilijaparien kirjeiden kautta ihmiskohtaloista ja kohtaamisista, yhdessäolosta, luomisesta ja kukoistamisesta kuin myös yksinäisyydestä, luopumisesta ja hävityksestä. 

Seela Sella, lausunta

Pia Freund, sopraano

Kristian Attila, piano

 Sella-Freund-Attila

Kuva: Minna Hatinen

LIPUT 14–39 € + toimitusmaksut  

Lippuja saatavilla myös Kaikukortilla

Ks. tarkemmat lipputiedot täältä –>

 

OHJELMA

Runoilija Katri Valan Valvoja-runon säkeestä nimensä saanut esitys kertoo musiikin, runojen ja kirjeiden kautta taiteilijakohtaamisista, taiteilijapareista ja ihmiskohtaloista. Työryhmään kuuluvat näyttelijä Seela Sella, sopraano Pia Freund ja pianisti Kristian Attila. Esitys on yhdistelmä konserttia, näyttämöteosta ja runotapahtumaa, johon jokainen työryhmän jäsen on tuonut omia suosikkejaan. Musiikkia kuullaan tunnetuilta suomalaisilta säveltäjiltä mm. Jean Sibeliukselta, Toivo KuulaltaLeevi Madetojalta ja Ilkka Kuusistolta. Runojen kautta äänen saavat runoilijat Katri Vala, L.Onerva ja Aino Kallas.

Esityksessä kohtaavat myös taiteilijat ja heidän puolisonsa. Seela Sellan lausumat Aino Sibeliuksen ja Alma Kuulan kirjeet peilaavat kirjoittajiensa tunteita samalla kun taustalla koetaan 1900 -luvun kuohuja. Taiteilijaparien ja taiteilijakohtaamisten kautta käsitellään, mitä on tarkoittanut olla yksin ja yhdessä. Mitä on kukoistaa, kasvaa ja luopua, olla keskellä luomista ja hävitystä.

Esityksen kesto on n. 1 t 25 min, sis. n. 15 min väliajan.

 

ENNEN KONSERTTIA

Taiteilijatapaaminen klo 20–20.30 Pitäjäntuvassa, isäntänä Erkki Korhonen

Lue lisää –> 

Huom. Painetussa festivaaliesitteessä konsertin nimeen on tullut kömmähdys ja se on virheellisesti muodossa “Tänään en pelkää kulkea yli pimeän”.

Sella&Freund&Attila_2_500x400

Kuva: Minna Hatinen

 

Share Button