Lippujen hinnat

Lippujen hinnat 2019 ilmoitetaan ohjelmajulkistuksen ja lipunmyynnin aloituksen yhteydessä.

 

********************************************

 

 

 

Katso kirkon eri hintaryhmien paikat oheisesta kartasta.

HINTARYHMÄT JA PAIKAT ESPOON TUOMIOKIRKOSSA

Saat kuvan suuremmaksi klikkaamalla

EspoonTuomiokirkko-istumakartta

 

Huom.! Esiintyjien sijainti Espoon tuomiokirkossa vaihtelee konserteittain sekä saattaa vaihdella myös konsertin aikana (alttarin edessä/urkuparvella).

Hintaryhmien paikkajaottelussa saattaa olla muutoksia konserttikohtaisesti. Tarkistathan konserttikohtaiset hintaryhmät/parhaat paikat ostaessasi lippuja lippu.fi:stä. Lisätietoja voi kysyä myös numerosta 045 129 5922 (Urkuyö ja Aarian tuottaja-tiedottaja).

 

 

ALENNUKSET

 • Eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet
  2 € alennus 1. ja 2. hintaryhmän lipuista
 • Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat
  14 € kaikissa hintaryhmissä
 • Ryhmät vähintään 10 henkilöä
  20 % alennus normaalihintaisista lipuista
 • Kaikukortilla ilmainen pääsylippu. Lippupisteestä lunastettaessa maksettava palvelumaksu 1,50 € + toimitusmaksu, ovelta ilman lisämaksuja.

SARJALIPUT

 • Sarja 3: Liput kolmeen eri konserttiin samalla kertaa – alennus 10 % (ei muita alennuksia)
 • Sarja 5Liput viiteen eri konserttiin samalla kertaa – alennusta 20 % (ei muita alennuksia)

Huom.! Sarjalippuja myydään Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa, ei verkkokaupassa eikä R-kioskeilla. Mainitse lippuja ostaessasi, että haluat ostaa sarjalipun.

 

kaikukortti_logo_transp_02_

 

 

 • Kaikukortilla ilmainen pääsylippu. Mikä on Kaikukortti?
  Kaikukortilla voi ostaa itselleen maksuttomia pääsylippuja kaikkiin esityksiimme. Lisäksi maksuttomia pääsylippuja voi hankkia alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa.
  Kaikukortti toimii samalla tavalla kuin esimerkiksi opiskelija- tai eläkeläiskortti. Voit hankkia lipun Lippu.fi:n myyntipisteistä tai Urkuyö ja Aarian konserttien ovimyynnistä konserttipaikalla, mikäli lippuja on jäljellä. Kaikukorttilippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Näytä oma Kaikukorttisi / kerro Kaikukorttisi numero, kun hankit lippuja. Lippu.fi:n kautta ostetuista lipuista menee lippu.fi:n palvelumaksu 1,50 €. Ovimyynnissä lippuja voi ostaa ilman palvelumaksua, mikäli lippuja on jäljellä. Kaikukortilla ostettavien lippujen saatavuutta voi tiedustella etukäteen Urkuyö ja Aarian toimistosta mari.piirainen@urkuyofestival.fi tai 045 129 5922.
 • Kaikukortti-toiminnassa on mukana yli 20 espoolaista kulttuurikohdetta. Kaikki kulttuurikohteet: www.espoo.fi/kaikukortti

 

PYÖRÄTUOLIPAIKAT JA AVUSTAJAT 

 • Pyörätuolipaikat sijaisevat konsertista riippuen joko D-osaston etulisärivissä tai E- ja F-osastojen 6. rivillä (katso kartta yllä).
  Huom.! Pyörätuolipaikat ovat myynnissä Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa, ei verkkokaupassa.
  Jos olet ostamassa pyörätuolipaikkaa konserttiin, johon ei ole enää vapaana kyseisiä pyörätuolipaikkoja, otathan yhteyttä Urkuyö ja Aarian toimistoon, puh. 045 129 5922.
 • Avustajaa konsertissa tarvitsevat (pyörätuolilla liikkuvat, näkörajoitteiset) saavat avustajalle paikan viereensä veloituksetta. Ilmainen avustajalippu pyydettävä Lippuspisteestä lippua ostettaessa (ei verkkokaupassa).

 

ESTEETTÖMYYS

Kirkkoon on esteetön sisäänpääsy, kirkkoon ei ole portaita. Samoin parkkipaikoilta kirkkoon on esteetön pääsy, mutta Kirkkokadun puoleiselta pääpysäköintialueelta kirkon pihaan tuleva tie on loivaa ylämäkeä. Kirkon piha on mukulakiveä, joka voi vaikeuttaa kulkua esim. pyörätuolilla. Kuljetus kannattaa pyytää kellotapulin puoleiselle parkkipaikalle. 

Kirkossa on induktiosilmukka. Akustisen musiikin konserteissa, joita festivaalin konsertit pääsääntöisesti ovat, ei kuitenkaan käytetä äänentoistoa.

 

LIPUNMYYNTI (klikkaa, niin löydät tarkemmat tiedot)

 

Lippu_pos_4c

Ovimyynti konserttipaikalla alkaa tuntia ennen konsertteja.

 

Share Button